Tan Sri Muhammad Muhd Taib kini seorang blogger

Tan Sri Muhammad Muhd Taib iaitu Naib Presiden UMNO dan Menteri Kemajuan Dan Pembangunan Luar Bandar kini juga telah memiliki laman blog beliau sendiri. Sila layari http://www.muhammadmuhdtaib.com

Diharap melalui laman blog beliau, rakyat dapat meluahkan segala apa pandangan demi kepentingan dan pembangunan rakyat Malaysia.

1 Comment

Filed under Berita & Aktiviti Pemuda

One response to “Tan Sri Muhammad Muhd Taib kini seorang blogger

  1. FAIRUZ

    HIDUP MELAYU BERSATU…..

    Melayu boleh maju sekiranya jati diri ada dalam diri masing-masing. Pemimpin yang baik perlu menjadi contoh kepada orang bawahan. Mengapa bangsa lain maju? Antara sebab kerana pentadbiran Melayu suka mendapat “duit kopi”. Pada peringkat bawahan hingga peringkat atasan.
    Faktor bahasa Melayu yang kian dipupuskan oleh pemimpin sendiri. Sedarlah bahasa asing tidak menjamin kehidupan yang harmoni malahan mereka akan menyangka bahawa kita masih memerlukan mereka walau di mana berada. Adakah dengan menguasai bahasa asing anak bangsa Melayu terjamin mendapat pekerjaan yang menjadi fokus kehidupan sekarang? Adakah kerajaan membuat kajian mengenai kelulusan keseluruhan pekerja swasta di nagara kita. Adakah kelulusan bangsa asing setaraf dengan jawatan atau gaji mereka berbanding lulusan tinggi Melayu yang masih mengharap simpati?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s