Rafidah pertahan jawatan jika dicalonkan

KUALA LUMPUR 17 Jun – Tan Sri Rafidah Aziz berkata, beliau akan mempertahankan jawatan Ketua Wanita UMNO seandainya mendapat kuota pencalonan yang mencukupi daripada pergerakan itu.

Katanya, jika perkara itu berlaku, maka ia adalah isyarat daripada Wanita UMNO yang masih mahukan beliau menerajui sayap parti itu.

“Kalau Wanita masih hendakkan saya sebagai ketua, maka saya akan bertanding.

“Saya tak boleh cakap nak pertahankan (jawatan) atau tidak kerana nak tunggu ada pencalonan dengan kuota 20 peratus itu.

“Kita tengoklah kalau tak ada yang lain bertanding maka menang tanpa bertandinglah,” katanya pada sidang akhbar selepas mempengerusikan Mesyuarat Exco Wanita UMNO di sini hari ini.- sumber Utusan.

1 Comment

Filed under Berita & Aktiviti Pemuda

One response to “Rafidah pertahan jawatan jika dicalonkan

  1. Mamak Penang

    Tak payahlah kak oiii!Jagalah anak cucu kat rumah itu.Atau pun buka blog kalau bosan, macam TDM.Kita pun syok dengar juga kisah-kisah perjuangan kakak dalam UMNO.Kalau jadi ketua ini masa nak dekatkan diri pada ALLah payah sikit.Cukuplah pengorbanan kakak itu pada negara dan Bangsa.Tetap kita dikenang oleh Bangsa Dan Negara Sepanjang Zaman.Bagi kat orang Muda sikit depa ada tenaga. kita yang ini dah tua kadangkala nyanyok sikit payah nak jadi macam Mat Salleh.Lagi tua lagi kuat!.masalah genetik orang Asia bukan apa!!!Wassalam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s