Perhimpunan PR Di Shah Alam tiada sambutan

sumber agendadaily

Antara gosip hangat yang kini berlegar ialah mengapa ketiga-tiga Menteri Besar PAS tidak hadir pada majlis sambutan 100 hari pemerintahan Pakatan Rakyat di Kedah, Pulau Pinang, Selangor, Perak dan Kelantan di Stadium Shah Alam Jumaat malam.Sebelum ini poster yang dipasang di berbagai tempat memberitahu ketiga-tiga Menteri Besar Kelantan,Kedah dan Perak akan hadir.Juga tidak hadir ialah Ketua Menteri Pulau Pinang.Dalam pada itu pihak penganjur juga dikatakan amat kecewa jumah kehadiran orang ramai.Paling banyak mengikut anggaran kasar ialah sekitar 15,000 iaitu jauh dari sasaran asal hendak menghimpunkan seramai 100,000 orang pada malam itu.

Advertisement

2 Comments

Filed under Berita & Aktiviti Pemuda

2 responses to “Perhimpunan PR Di Shah Alam tiada sambutan

  1. miss many

    Bila di renung-renung logo parti keadilan ni rasa ngilu lagi geleman pulak. Mata ke tu??! Perhati betul2 macammm l—-g d—r kan ? kan..kan.. berdarah pulak tu! isshh.. Kira sesuai la tu

  2. AbangTuah

    Salam miss many…yalah, betullll….
    Kah..kah..kah…selama ni kawan dan semua rakyat Malaysia tak perasan..akhirnya dapat diterjemahkan oleh awak dengan tepat sekali. Puak-puak PIS jeolous tak terkata fasal PIS dah season…kah..kah..kah..

    Syabas miss many dan selamat berjuang…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s