Persidangan Tahunan UMNO Cawangan Jalan Enggang

Alhamdulillah, persidangan tahun ini telah berjalan dengan lancar dengan kehadiran lebih 30ahli. Terdapat dua usul yang telah dibangkitkan pada persidangan sebentar tadi dan akan dibawa ke peringkat UMNO Bahagian Ampang. Mesyuarat pemuda cawangan juga telah berjalan lancar walaupun pada mulanya terdapat sedikit masalah teknikal. Penulis akan berkongsi usul yang dibangkitkan pada topik seterusnya.

2 Comments

Filed under Berita & Aktiviti Pemuda

2 responses to “Persidangan Tahunan UMNO Cawangan Jalan Enggang

 1. Salam saudara,

  Perkhabaran diketahui salah satu usul mesyuarat Cawangan Jalan Enggang semalam telah mengusulkan percalonan YBM Tengku Razaleigh bertanding jawatan Presiden UMNO pada pemilihan Disember ini sekali gus mengikut jejak 32 Cawangan dalam Bahagian Gua Musang sebelum ini.

  Adakah perkhabaran ini benar seperti yang dimaklumkan? Jika ya, maka Cawangan Jalan Enggang telah mengambil satu pendekatan yang bijak, mementingkan suara akar umbi yang hendakkan perubahan dalam kepimpinan tertinggi parti. Tahniah.

 2. pemudaumno

  salam saudara zeme,

  mengenai usul pada persidangan semalam, penulis akan membuat satu topik khusus dalam tempoh terdekat. terdapat dua usul yang dibangkitkan.harap bersabar dan terus bersama weblog pemuda enggang.

  terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s