Bukan Rezeki…

1. tadi petang terima sms dari the star…Malaysia Airlines has cancelled its flights into and out of Taiwan due Typoon Sinlaku.

KUALA LUMPUR: Malaysia Airlines has cancelled its flights into and out of Taiwan due to Typhoon Sinlaku.

Its director of operations, Datuk Tajuden Abu Bakar, said the cancelled flight for Saturday were:

* MH94 Kuala Lumpur/Taipeh/Los Angeles;
* MH68 Kuala Lumpur/Kota Kinabalu/Taipeh; and
* MH69 Taipeh/Kota Kinabalu/Kuala Lumpur.

He said Flight MH69 Taipeh/Kota Kinabalu/Kuala Lumpur scheduled for Sunday is also cancelled.

Passengers could call Malaysia Airlines at its toll-free 24-hour Call Centre at 1 300 88 3000 for updates.

In Taipeh, passengers can call +886 338 34855 and in Los Angeles +1 310 646 9376.

Schools and businesses closed Saturday in Taiwan and residents stocked up on food as powerful Typhoon Sinlaku churned toward northern Taiwan and the heavily populated capital of Taipei.

According to foreign media reports, heavy rains and high winds were already pummeling the city. About 64km to the northeast, fishing boats and other craft headed for shelter as large waves pounded the coast near the port city of Yilan.

At 9.15am local time on Saturday, Typhoon Sinlaku was centred about 118km northeast of Hualien in eastern Taiwan, packing sustained winds of 171km/h, the island’s Central Weather Bureau reported.

If Sinlaku stays on course, it is expected to make landfall in northern Taiwan on Sunday morning, the reports said.

Typhoons frequently hit Taiwan between July and September, often causing casualties in mountainous regions prone to landslides and flash floods. –

2. MP BN semua dah pegi Hong Kong sebelum typhoon berlaku.

3. Wakil PKR nampak gayanya tersadai lah kat Taiwan…boleh lah try main ngan Taufan…

4. Ini dipanggil Kuasa Tuhan Pentadbir Semesta Alam.

5. Kalau dah rezeki kita, gunung tak lari dikejar.

6. Wakil PKR sampai Taiwan, MP BN pegi Hong Kong. Nak kejar ke Hong Kong taufan pula.

7. Alahai nasib badan….duduk lah berbuka puasa di Taiwan…

8. Kekawan PKr di Malaysia, hubungi lah toll free MAS, tanya macam mana ngan wakil PKr anda. SMS lah mereka, minta belikan ole-ole Taiwan untuk semua.

2 Comments

Filed under Berita & Aktiviti Pemuda

2 responses to “Bukan Rezeki…

  1. Salam,

    Mula-mula 16-sept. lepas itu 17-sept. sekarang 20 -sept…akhirnya habuk pun taraak….

    Anwar ini cakap besak je!.siapa yang pernah kerja dengan dia tahu perangainya!.”Tin Kosong”.Cakapnya putar-alam.Hampa yang menunggu dia jadi PM itu mengganga mulut seluas-luas..nanti lalat masuk kedalam baru sedar …oopss batal puasa aku!.Apa cerita dan sandiwaranya pulak kerana tak dapat tunaikan janjinya pada penyokong!.Tunggulah ada specis yang taksub dengan dia ini akan beri alasan!.Kita tunggu episod drama yang baru seterusnya!.

  2. kuntakinte

    Salam, mamak sudah nya 5 ekor PKR juga yang seronok dapat berjalan keluar negara, nak ikut MP BBC segan buat akai nak pegi check kah..kah.. selama ni asyik anwar je yang keluar negara, tamah2 si tian chua tu sengkek habis, akhirnya tercapai juga hajat nak keluar negara.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s