Khairy bertanding Ketua Pemuda UMNO

Ahli Parlimen Rembau, Khairy Jamaludin hari ini menawarkan diri untuk bertanding jawatan Ketua Pemuda UMNO dalam pemilihan parti Disember ini. Beliau yang juga Naib Ketua Pemuda mengumumkan perkara itu pada sidang akhbar khas di Pusat Khidmat Ahli Parlimen Rembau di sini hari ini.

nota: Kini persaingan 4 penjuru bagi jawatan KP UMNO. Satu dari Selangor, Perlis, N. Sembilan dan Kedah. daripada 4 calon ini, dua calon boleh dihubungi melalui laman web masing2. Seingat penulis dahulu, ada usul dari Pemuda UMNO Malaysia supaya setiap calon yang ingin bertanding KP UMNO Malaysia supaya menyediakan laman web masing2. Setakat hari ini 2 daripada 3 calon sahaja yang mempunyai laman web iaitu Khir Toyo dan Khairy Jamaluddin.

satu ingatan buat calon yang bertanding..JANGAN MAIN POLITIK WANG!!!!

1 Comment

Filed under Berita & Aktiviti Pemuda

One response to “Khairy bertanding Ketua Pemuda UMNO

  1. Salam

    KJ umumkan konsep setiakawan semasa pengumuman beliau semalam..harap itulah yang KJ akan utamakan..apa pun wakil cawangan dan bahagian perlulah bijak menafsir kehendak kawasan yang mereka wakili..jangan yang bawah bantah, tapi bila sampai peringkat perwakilan semua pakat dok diam..jangan dikhianati amanah kawan yang memilih anda sebagai wakil..dan pergunalah kuasa yang diberikan dengan sebaik2nya kerana matlamat utama sekarang adalah pemulihan UMNO dan masyarakat MELAYU..

    Kepada YB Mukhriz, YB Khir Toyo, YB Zainal & YB KJ..sesiapa pun yang terpilih, bantulah dengan sokongan padu dan buanglah perasaan dendam & dengki jauh2 dari lubuk hati..masing2 ada kekuatan sendiri, samada pengaruh, intelektual, jatidiri dan sifat semulajadi sebagai pemimpin..pergunakan dengan sebaiknya demi kesinambungan masyarakat MELAYU dan kesedaran pelapis muda negara..semoga Allah membantu UMNO dengan memberikan pemimpin yang terbaik untuk Pemuda kali ini..insyaAllah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s