Anda tentukan!!!

idea ini datang dari laman web pro-anwar. adakah ini yang anda inginkan?adakah kekerasan diperlukan utk berkuasa?? klik sini

Advertisements

7 Comments

Filed under Berita & Aktiviti Pemuda

7 responses to “Anda tentukan!!!

  1. Salam

    Aku quote sebijik2 dari laman tu..komen seorang makhluk perosak:

    Title: Pasukan Bersenjata pakatan rakyat ..
    Post by: Dios Berantogis on July 09, 2008, 08:17:47 PM
    Memandangkan kerajan sudah mula meggunakan kekuatan tentera untuk memerangi rakyat sendiri .. adakah wajar kita mula menubuhkan pasukan bersenjata kita sendiri bergerak secara bawah tanah …

    undang undang yang mengongkong pergerakan kita tak pelu lagi kita patuhi kerana kerajaan sendiri sudah tidak menghormati undang-undang yang mereka cipta …

    Betapa bangang & desperatenya budak2 penyokong PR nie..jahil sungguh..lagak mcm komunis..sanggup berperang mludah keamanan negara asalkan matlamat tercapai..betul2 mcm bapa borek anak rintik..bapak kuat berdemonstrasi..anak kuat berperang?? Taksub pada akidah – matlamat menghalalkan cara!!!

    Aku rasa budak jongos nie pegang senapang pun tak pernah..lagipun banyak palk duit depa @ duit bapak depa nak bagi duit pi beli senapang @ pistol..guna duit Yahudi Amerika kot..tak pun duit 60juta yang anwar kena ekor dari magnum tu!!!!

    Tindakan mcm nie hanya boleh terfikir oleh orang yang cacat minda & rosak dalamannya..siap boleh letak hadis plak untuk menghalalkan cara..tapi aku tengok rata2 pembaca tak sokong langsung dengan cadangan bangang mcm tu..ada 2,3 orang ja yang sebaghal budak nie!!!

    Kalau penulis blog Kickdafella boleh kena tahan atas Akta Hasutan, aku tak nampak pasaipa budak makhluk perosak nie tak boleh dikenakan tindakan yang sama..ISA pun boleh dah nie sebab ISA asalnya ditubuhkan untuk menangani pengganas Komunis & cubaan menggulingkan kerajaan..2,2 ciri nie ada pada budak nie..

    Tapi bangangnya budak nie bila dia boleh cabar polis supaya tangkap dia..pastu siap buat lawak cakap nak lari ke luar negara nak buat plastic surgery..tak ke bodoh tu..orang mcm nie ke layak gunakan hadis untuk menguatkan hujah sedangkan MENGUBAH CIPTAAN ALLAH itu hukumnya HARAM, termasuklah plastic surgery & botox!!!

    Sudah2 la tu wahai penyokong anwar..kalau penyokong membawak rebah mcm nie baik buang ke loji taik jer la..ada jugak gesaan supaya thread depa nie ditutup segera tapi dek kerana kebodohan moderator (yang mungkin bersetuju denga si tolol tu) makanya sempat la dikesan oleh bijak pandai kat sini..syabas!!! Kumpul bukti banyak2 pastu kita buat report polis & buat press conference..kalau boleh kita minta saudara anwar yang memang feveret dia buat PC nie supaya jelaskan maksud penyokong dia tu..mesti dak kata pendpat itu tak membayangkan pendirian PR..haha

  2. Bakal PM

    Salam putera 81…
    aku rasa budak yg konon2nya ajak perang ni bila polis dtg mesti dia dah terkencing2 dulu… Biasanya org mcm ni dia berani hasut org lain jer tapi dia tu sebenarnya teramatla bacul…
    Akal pendek…. Sikit2 nak perang…. Tu la bila dah bersekongkol dgn parti tinggalan komunis pikiran pun terikut2la mcm komunis….

  3. Salam Bakal PM

    Memang betul..pengecut mcm tu memang kompem terkincit2 kalau nampak polis parking keta depan rumah dia..orang mc nie berani baling batu sembunyi tangan jer..

    Kalau betul2 dia berani, nape tak diluahkan masa demonstrasi je..masa tu memang ramai yang akan ikut cakap dia sebab masing2 dah tengah panas..tapi silap2 gaya dia pun kena penendang dengan otai2 PR sebab bagi idea bangang..elok2 nak membangkang, terus terkangkang..

    Aku rasa elok sape2 cybertroopers umno yang terer IT try trace pasal budak nie..pastu kita buat report polis..aku nie tak la terer sangat tapi aku tengah usahakan jugak..aku just nak make sure budak2 pembangkang nie tau menghargai erti keamanan..elok2 boleh gie sana sini bawak famili makan angin dah kena kuarantin pulak..dia ingat bagus sangat nak jadi gerila militan..apa punya makhluk la

    Nie salah satu ciri2 orang munafik yang ketara sekali..pada masa depa sibuk dok canangkan keadilan, depa sanggup nak guna kekerasan..adilkah keadaan tegang akibat keganasan yang dirancang puak2 makhluk mata satu nie kepada makcik pakcik, adik2 @ sesapa yang dah terlalu lemah untuk hidup dalam suasana mcm tu..tp mcm didendangkan oleh ketua depa la..matlamat menghalalkan cara..

  4. firdaus86

    pak lah…turun2……..!!!!!!!!
    lingkup satu negara.
    kesian kat kami,nak makan ape.!!!
    tlglah faham!

  5. Bakal PM

    Salam Firdaus 86,
    knp x sabar2 sgt ni…. Kan dah umum x lama lg la paklah nak resign… Skarang ni Najib tengah training…. sabarla skit… nak2 bulan2 puasa ni… Jgn jd mat jenin xsabar2 nak naik last2 malu sendiri la… Tebalnya muka Mat Jenin skarang…

  6. AbangTuah

    Salam,

    Ehwahh!!!, ada ura-ura sesuatu puak nak tubuhkan pasukan Berok Gorilla, ingat contoh Al Maunah, menyesal tak habis!!!

  7. Salam AbangTuah

    Budak2 nie dah asalnya memang dah kurang cerdik..tapi bila dah termakan gula2 ketaksuban terhadap anwar..maka terserlahlah kebodohan tu..

    Buat budak2 pembangkang..ingatlah

    “Iman tak dapat diwarisi..tapi kebodohan hangpa nanti amat boleh diwarisi kepada anak2 hangpa..maka lahirlah salasilah keluarga yang bodoh lagi jahil”

    PAS pun tak percaya anwar boleh jadi PM yang baik..sebab tu letakkan syarat akan join kerajaan baru kalau Islam syarat utama..dalam hal nie tahniah aku ucapkan pada Haji Hadi..kerana apa pun fahaman politik aku harap ISLAM tetap diutamakan..tapi ingat puak kafir harbi DAP nak terima ka??

    p/s: Lagipun pasaipa bila Tun M keluar UMNO TG Nik jemput dia masuk PAS bila2 masa yang dia nak sebab kononnya visi & kecerdikannya tu boleh bantu PAS..tapi bila anwar kena terajang keluar UMNO takdak pulak orang PAS nak ajak dia join PAS..mmmmmmmmm..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s