4 sama – Mukhriz dan KJ masih sama hebat setakat ini…REF Malaysiakini

berikut adalah keputusan setakat jam 9mlm 10 Oktober 2008.

Datuk Mukhriz
1.Kimanis 2.Jerlun 3.Besut 4.Cameron Highlands

Khairy Jamaluddin
1.Machang 2.Pengkalan Chepa 3.Silam 4.Ketereh

Datuk Seri Khir Toyo
1.Tumpat

Advertisements

7 Comments

Filed under Berita & Aktiviti Pemuda

7 responses to “4 sama – Mukhriz dan KJ masih sama hebat setakat ini…REF Malaysiakini

  1. Salam,

    Saya telah menyenaraikan blog saudara di blogroll http://nobisha.blogspot.com (25 posting terkini) Sekiranya tidak menjadi keberatan, saya amat berbesar hati sekiranya saudara dapat memasukkan URL blog saya dalam blogroll saudara. Terima kasih atas jasa baik.

  2. pemudaumno

    Terima Kasih.
    saya sudah pun memasukkan laman saudara di dalam senarai ‘teman’ cyber blog Pemuda Enggang.

  3. Tuan

    Blog saya pun lakukan letakkan blog ini dalam blogroll.

    Kami adalah aggregat semua blog-blog dan portal umno, tanpa memilih faction.

    Harap dapat paotan reciprocal di blog tuan untuk war-warkan usaha ini.

    Terima kasih.

  4. pemudaumno

    Terima Kasih.
    saya sudah pun memasukkan laman saudara di dalam senarai ‘teman’ cyber blog Pemuda Enggang

  5. Salam,

    Pertandingan dalam perebutan kuasa untuk ketua pemuda memang hebat!.Semua calon adalah hebat tak kurang kehebatan antara MR,KJ dan KT.Mereka bertiga ini adalah ahli politik muda Melayu yang hebat ; sayangnya ketiga-tiga tokoh ini yang sepatutnya perlu bergabung sebagai wakil pemuda Melayu untuk generasi ketiga UMNO! sayangnya diturunkan dalam gelanggang pertempuran mengadu tenaga yang masih mengikut sistem UMNO yang lapuk yang pentingkan seniority!.Apa jua keputusan nanti , kita di UMNO tak mahu kehilangan ketiga-tiga tokoh ini.Kalah menang adalah adat pertandingan.Kita dah pun kehilangan ramai pemimpin UMNO yang unggul dalam pertempuran kuno UMNO ini seperti Tun Musa Hitam,Ku Li,Anwar dan TDM!.Harap mereka yang bertanding ini janganlah kecewa kerana tak dapat kedudukan dalam parti tapi mereka ini tetap dapat kedudukan dalam hati semua ahli UMNO!.Wassalam.

  6. AbangTuah

    Salam Mr Moderator,

    Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin. Kawan pun telah memasukkan blog pemudaenggang sebagai RAKAN TUAH di blog kawan. Sekiranya tidak menjadi keberatan, abangtuah ingin juga dipautkan diweblog pemudaenggang yang popular ini.

    Berikut alamat weblog kawan.

    http://www.abangtuah@blogspot.com

  7. Sehingga hari ini… Boss kita kena cari kotak lah..
    Nak buat ape dgn kotak…
    Pindah Boss…
    Boss tak tau ke?
    Tak tahu pun .. tapi aku rasa … ye juge..
    Moh… pindah pun pindah le…
    Kotak kotak kotak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s