Rombakan kabinet ?? – ref malaysiakini

diberitakan bahawa satu rombakan kabinet akan diadakan?…walaupun ia merupakan khabar angin tetapi kemungkinan untuk berlaku tetap ada…. sekiranya ia berlaku mungkin beberapa muka baru akan diketengahkan selepas kepimpinan parti2 komponen seperti MCA dan Gerakan telah menjalankan pemilihan jawatankuasa peringkat pusat meraka.

Advertisements

3 Comments

Filed under Berita & Aktiviti Pemuda

3 responses to “Rombakan kabinet ?? – ref malaysiakini

  1. pohyee

    Of course lah… if no cabinet resuffle then what for changed leadership??? Our country gone upside down is all because we are having a group of smelly rubbish in our current cabinet!!!

  2. Dey pohyee!

    Dei tamby kamu ini pohyeekah(penipu kah) ? atau paiyee kah (hantu kah)?.Kepala hotak hang upside down?.Apa pening deepavali belum habis kah?.Sekarang yang up-side bukan our country lah…tapi itu anuar yang sudah jadi upside down.Ini PKR punya supporter lah!.Biadap!

  3. Apai Ngelai

    Salam,

    Sabar mamak, sabaarrr…… Itu pohyee siakap sinohong jer. Kita anggap je lah dia cakap macam nih;

    Dah tentulah… kalau kabinet kat rumah kami tidak dirombak mengapa perlu dipersoalkan kepimpinan tuan rumah. Apa kaitan?
    Negara kita dah ni tunggang terbalik pasal kabinet kat rumah kami sekarang ni banyak sangat sampah yang dah berbau. Tu yang buat kami lempar sket kat blog nih.

    Mamak, ini worang cakap-cakap pasal country yang bukan dia punya imaginasi. Pasai dia punya negara khayalan sebenar kat atas langit bawah kepimpinan Pakatan Rakyat tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s