Fairus letak jawatan ADUN Penanti

Bekas Timbalan Ketua Menteri I Pulau Pinang, Mohammad Fairus Khairuddin mengumumkan perletakkan jawatannya sebagai Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Penanti berkuat kuasa hari ini.

Beliau berkata demikian dalam satu kenyataan satu muka hari ini.

“Keputusan ini bertujuan untuk membolehkan saya memberikan tumpuan penuh terhadap usaha bagi melanjutkan pelajaran ke peringkat pasca siswazah dan sekaligus memberikan masa kepada saya untuk bersama dengan keluarga,” katanya.

2 Comments

Filed under Berita & Aktiviti Pemuda

2 responses to “Fairus letak jawatan ADUN Penanti

  1. Nampaknya pilihanraya kecil sentiasa tidak putus-putus sejak dari tahun lepas. Ini bererti rezeki akan datang mencurah kepada penduduk yang terlibat dengan pilihanraya kecil ini. Banyaklah projek-projek mee segera akan sampai. Ini semua rahmat.

  2. Bakal PM

    Betul ini semua rahmat dari aspek yg positif… tp dari aspek yg nagatif saudara alias ini adalah bahana kerana memilih PKR pd PRU yg lalu.. kebanyakan pilihanraya kecil yg berlaku disebabkan tindakan salah laku moral pemimpin PKR… terbukti ramai wakil2 rakyat PKR x sampai setahun memerintah banyak yg terlibat dgn salah laku moral dan rasuah… jd sebagai rakyat buat apa kita nak membazir duit dgn mengadakan berulang kali pilihanraya kecil akibat kita salah memilih wakil rakyat…. ??? Jd jgn buang masa dan membazir memilih wakil rakyat yg tidak bertanggungjawab sehingga memaksa kita mengundi untuk berkali2 lg… Parti yg banyak mencalonkan wakil rakyat yg bermasalah haruslah ditolak…. Undilah BN kerana wakil rakyat Bn tidak akan mengecewakan anda….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s