‘Anak diperalat sertai demo anti-ISA’

Baca di sini

1. Kesian melihat anak2 muda yang dikudakan menjadi benteng ‘manusia’ dengan memakai seragam Unit Amal, PAS….

2. Benteng yang dibina demi menjaga keselamatan para Bacul demostrasi…

3. Presiden GMI pula mengeluarkan fatwa sesat….Syed Ibrahim kata “”Ya, memang mereka mendapat imbuhan. Imbuhannya adalah pahala daripada Allah. Mereka mahu menyeru kepada keadilan dan mahu kezaliman dimansuhkan.”

4. Apa tindakan ahli2 politik yang mengepalai unit Amal ini ketika bas mereka terbalik ketika ingin menjadi benteng manusia??

5. Anak2 muda…sedarlah….jadi anda terus dikudakan oleh Pakatan Rakyat

Advertisements

1 Comment

Filed under Berita & Aktiviti Pemuda

One response to “‘Anak diperalat sertai demo anti-ISA’

  1. assalamualaikum semua!
    kalau lah ada anak yang tercedera dan mati didalam perhimpunan haram seperti 1st ogost yang lalu, maka Mak bapaknya sememang haram jadah, dan mereka patut dihulum seberat-beratnya kerana tujuan mengheret anak mereka seolah mahukan anak mereka ditimpa bencana, bukan tak ada akal yang bebudak tak boleh dilibatkan, kita memang tau politik ini sememangnya jadi rosak kalau akal dan nafsu digunakan demi kepentingan diri. Mak bapak yang kejam kerana anak-anak sengaja mahu dicederakan oleh pemimpin haram jadah yang sebenarnya mahu anak kecil ini cedera lagi elok mati sebab itulah babak yang dipanggil big scene atau ending scene. Kalau matinya sikecil seluruh dunia mengatakan kerajaan Kejam walhal pembunuh sebenarnya mak bapak dan pemimpin yang Haram jadah dari dua kategori hati syaitan dan banggang di gabungkan.

    sekupangdua dapat rasa kenapa kah agaknya berbeza sekali kerajaan menagani dengan baik berbeza dengan diluar negara bila puluhan dan ratusan yang mati bila ada demonstrasi jalanan, tapi ada juga baiknya kita gunakan cara mereka yakni belasah dengan cotar tanpa banyak cakap bila dah bagitau tidak boleh jika mereka tetap berdegil, nak sangat ler katakan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s