16 September….Satu Tarikh Keramat…dan Khianat

1. Hari ini merupakan satu tarikh keramat bagi seluruh rakyat Malaysia…Pada tarikh ini juga terbentuklah satu Gagasan Malaysia yang terdiri dari Tanah Melayu, Sabah dan Sarawak….Ia merupakan satu tarikh keramat!!!

2. Walaubagaimanapun, tarikh ini telah dikhianati oleh Ahli2 Politik Pakatan Rakyat yang diketuai oleh Anwar Ibrahim. Beliau mengkhianati tarikh ini tahun lepas konon2nya beliau akan mengambil alih kerajaan pusat dari BN tahun lepas…Tarikh ini juga dimanipulasi oleh Pakatan Rakyat yang mengwar-warkan yang sebenarnya tarikh ini yang patut disambut dan bukannya 31 Ogos..

3. Maka beringatlah kita….16 September merupakan satu tarikh keramat bagi seluruh rakyat Malaysia dan ia juga satu tarikh khianat yang disebabkan oleh Pakatan Rakyat!!

5 Comments

Filed under Berita & Aktiviti Pemuda

5 responses to “16 September….Satu Tarikh Keramat…dan Khianat

  1. zackdanial

    Bodohnya UMNO dan sekutu2nya .

    Dulu tak pernah nak sambut hari Malaysia tapi tiba2 nak sambut knp ?

    kalau bukan kerana Anwar , Bodoh2 dlm Bn akan ingat ke 16hb Sept ni ?

    P/S lain kali nak letak banner kat area Enggang besarlah sikit ye . Knp semenjak susah nak makan duit haram , banner2 pun menjadi kecil ?

  2. coffee n tv

    salam jackdanial…eh sorry nama ko lebih kurang macam nama arak….hilang pahala puasa ko dok kata org bodoh….banner mana yg kecil…aku perasan satu banner kat jln enggang tu….size biasa jer….

  3. coffee n tv

    ye laa tu jackdanial..eh salah zack danial..cuba tanye org yang menamakan ko tu…maybe dia pun kalau tak rasuah , mestilah kaki perempuan dan arak .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s